Rollei komt met pantserglas bescherming voor cameradisplays

Dalindcy Koolhoven 673
Camerafabrikant Rollei brengt haar Rollei Pro Display Protection uit, welke aangebracht kan worden op het scherm. Het pantserglas is ontzettend dun en gemaakt van panelen van optisch glas, met een hardheidsfactor van 9.

Voor veel camera's geschikt

Je kunt het pantserglas op bijna elke camera plaatsen; het glas is geschikt voor touchscreens en draaischermen van enkele universele maten en voor meer dan vijftig cameramodellen van merken als Canon, Fuji, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic en Sony.

Plaatsen glas

De Rollei Pro Display Protection plaats je door hem op het beeldscherm te leggen en zachtjes met de vingertop aan te drukken. De displaybeschermer hecht zich zo aan het scherm met een kleefkracht van 130 g/m2. Door de speciale coating is je scherm ook stof- en zweetafstotend. De displaybescherming is tot 95 procent lichtdoorlatend en zorgt voor een anti-schitteringseffect. Bovendien kun je je touchscreen nog steeds volledig gebruiken. Het verwijderen van de Rollei Pro Display Protection doe je met een bijgeleverde tool. Na verwijdering zijn er geen lijmresten aanwezig.

De Rollei Pro Display is beschikbaar vanaf €19,99.