Nikon opent onderwater pop-up store

Thomas 1012
Altijd al eens onder water een aanschaf willen doen? Nikon opent Europa's eerste onderwater pop-up store. Dit ter gelegenheid van het WK onderwaterfotografie in Zeeland en promotie van de nieuwe Coolpix AW130. Tijdens het evenement kun je de camera, die tot dertig meter onder water kan, uitproberen.

Het Wereldkampioenschap onderwaterfotografie vindt plaats vanĀ  21 t/m 25 mei 2015 in Scharendijke, Zeeland. Op 23 en 24 mei is het mogelijk om de onderwater pop-up store te bezoeken en de nieuwe Nikon Coolpix AW130 uit te proberen en aan te schaffen.

Nikon Coolpix AW130

De Coolpix AW130 is een water- en stofdichte compactcamera, die tot dertig meter onder water kan. Het toestel maakt gebruik van een 16-megapixelsensor en lens met 5x optische zoom. Via wifi en nfc is het mogelijk om foto's direct te delen met andere apparaten.

Activiteiten

Naast onderwatershoppen kun je meedoen aan verschillende activiteiten, waaronder een fotowedstrijd, een onderwater selfie-wedstrijd en een '30-seconds game'. Hierbij krijgen deelnemers een opdracht, die ze binnen dertig seconden in de duiktank moeten volbrengen.

Je kunt hier meer informatie over het evenement vinden.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas