Nieuwe Lowepro-tassen voor compacte systeemcamera's

Julian 2579
Lowepro breidt Streamline-serie uit met nieuwe tassen voor een compacte systeemcamera, tablet, smartphone en persoonlijke spullen. Nieuw in het assortiment cameratassen van Lowepro, zijn een tweetal schoudertassen genaamd Streamline 150 en 250 en een slingbag met de naam Streamline Sling.

De nieuwe tassen in de Lowepro Streamline-serie hebben een groot hoofdvak voor dagelijkse spullen en een compact compartiment waar dankzij veilige bescherming een compacte systeemcamera in vervoerd kan worden. De tassen voorzien in de behoefte om, naast een camera, meerdere apparaten zoals een smartphone en tablet tegelijkertijd mee te kunnen nemen. 

Alle drie de nieuwe producten zijn geschikt voor compacte systeemcamera’s met een kitlens uit series zoals Sony Nex, Nikon 1, Olympus PEN, Panasonic G(F), Fuji X en Canon M. Daarnaast past in de tas een compacte telezoomlens.

De tassen zijn uitgevoerd in de discrete kleur grijs waardoor de modellen niet opvallen als cameratas. Het cameravak is bij ieder model voorzien van een zachte anti-schokvoering.

Het hoofdvak, bedoeld voor alledaagse spullen, is met één ritsbeweging aan de onderzijde van de tas te vergroten zodat meer spullen kunnen worden vervoerd. Ook bevatten de modellen een gaasnet vak voor bijvoorbeeld een waterfles.

Streamline 150 is een compact model schoudertas die naast de camera ruimte biedt aan een max. 7-inch tablet. Streamline 250 en Streamline Sling zijn voorzien van een vak speciaal voor een max. 10-inch tablet of netbook.

Alle nieuwe Streamline producten zijn leverbaar vanaf begin augustus 2013. Streamline 150 en 250 hebben een adviesprijs van €55 en €65. Streamline Sling heeft een adviesprijs van €69.