Nieuwe flitser van Metz aangekondigd!

Nieuwe flitser van Metz aangekondigd!

Fokelien Broekstra 1632
Op Photokina heeft Metz zijn nieuwe flitser aangekondigd! De Metz mecablitz M400, is een compacte flitser met als richtgetal 40. Metz zegt dat de flitser 30 procent compacter is dan zijn vergelijkbare modellen. De flitser beschikt over een LED-videolamp, waardoor de camera aantrekkelijk wordt voor mensen die ambitie hebben om ook filmpjes te gaan maken!

Klein licht

De Metz mecablitz M400 is niet alleen ontwikkeld voor fotografen, maar ook is er gedacht aan de filmers onder ons, de flitser is klein maar is wel erg krachtig, hierdoor is deze flitser ook geschikt om mooie filmpjes te kunnen maken. 
Het richtgetal van 40 bij een ISO ingesteld op 100 en de veelzijdigheid aan instellingen zorgt ervoor dat de flitser erg veelzijdig is. De camera beschikt onder andere over een HSS (high speed synchronisatie), FP en draadloze TTL functie .De camera heeft aan de zijkant een USB-aansluiting, hierdoor kun je de software gemakkelijk van een update voorzien.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf eind september zal de Metz mecablitz M400 verkrijgbaar zijn in de winkels. De camera gaat € 249,00 kosten. Eerst zullen de modellen voor Canon, Nikon en Sony te verkrijgen zijn, later volgen de flitsers voor Pentax, Fujifilm en Olympus/Panasonic/Leica (MFT).

Wil jij meer weten over de flitser kijk dan op de website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien