Urban Photo Sling voor camera en tablet

LowePro Urban Photo Sling voor je camera en tablet

Julian 2712
Cameratassenfabrikant LowePro komt met de nieuwe Urban Photo Sling-serie. De tassen bieden plaats aan je camera-apparatuur, maar zijn ook voorzien van een speciaal vak voor je iPad of Android-tablet. De tas is in twee verschillende maten verkrijgbaar.

Je kunt de Urban Photo Sling op drie verschillende manieren dragen: voor je lichaam, op je rug of langs je zijde. Op twee manieren kun je bij je spullen: via de bovenkant, of door de tas volledig open te ritsen.

LowePro Urban Photo Sling 150

LowePro brengt de tas in twee uitvoeringen op de markt. In de Urban Photo Sling 150 is plaats voor een spiegelreflex met 55-200mm zoomlens, twee extra lenzen of bijvoorbeeld een flitser. Daarnaast kun je je tablet kwijt in de tas en is er nog plaats voor accessoires.

LowePro Urban Photo Sling 250

In de grotere Urban Photo Sling 250 past een grote spiegelreflexcamera met 70-200mm, twee extra objectieven of een lens en een flitser. Uiteraard is er ook in de grootste tas plaats voor je iPad of Android-tab. Ook zijn er zijvakjes aanwezig om bijvoorbeeld je statief te bevestigen. of een flesje water mee te nemen.

De LowePro Urban Photo Sling-tassen zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het grootste model kost 99 euro.

Lowepro Urban Photo Sling