Fotowedstrijd

Fotowedstrijd - Win een Panasonic Led TV!

Redactie 1959
In samenwerking met Foto de Vakman organiseren we een grote fotowedstrijd. Je kunt inzenden voor één van de thema's: Lente, Zomer, Herfst, Winter, Macro en Telefotografie. Win je de hoofdprijs, dan sleep je een Panasonic Led TV in de wacht. De winnaars worden bekendgemaakt op RTL 4!

Update: de winnaars zijn bekend, klik hier om ze te bekijken.

Geef in deze fotowedstrijd jouw visie op fotografie en laat je beste foto zien. Meedoen en stemmen op inzendingen kan via de app op Facebook. Je kunt één foto inzenden in een thema naar keuze. De foto's met de meeste stemmen vallen in de prijzen: de nummers 1 van categorieën winnen een waardebon t.w.v. 125 euro, te besteden bij Foto de Vakman.

Uit deze categoriewinnaars wordt de winnaar de hoofdprijs gekozen. Die bestaat uit een Panasonic Led TV t.w.v. 419 euro! Daarnaast kiest de redactie van digifoto Starter en DIGIFOTO Pro twintig winnaars, zij winnen een abonnement!

Inzenden kan tot 22 december 2013. De winnaars worden 29 december 2013 bekendgemaakt door Foto de Vakman op RTL 4.

Klik hier om je foto in te zenden via Facebook.

Foto de Vakman

Foto de Vakman

Bij fotospeciaalzaak Foto de Vakman kun je terecht voor deskundig advies en scherpe prijzen. Naast een ruim assortiment fotocamera 's en videocamera 's van alle bekende en gerenommeerde merken zoals Canon, Nikon, Sony e.a. vind je er ook cameratassen, accu 's en overige accessoires. Ook kun je er terecht voor het afdrukken van je foto's.

Kijk voor meer informatie op: www.fotodevakman.nl

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie