Een fotoboek van je mooiste vakantiefoto's

Een fotoboek van je mooiste vakantiefoto's

Redactie 2259
De langverwachte zomervakantie gaat altijd veel te snel voorbij. Om je nog lang aan deze weken te kunnen herinneren, leg je de mooiste momenten en belevenissen vast met je digitale camera. Hoe kun deze foto's het beste tot hun recht laten komen? Wat is de beste manier om van de vakantie na te genieten? Maak eens een prachtig fotoboek!

Advertorial

Snel ontworpen en in hoge kwaliteit biedt het fotoboek de perfecte vakantieherinnering. Je bladert eenvoudig door alle fijne vakantiemomenten en laat ze zo aan familie en vrienden zien.

Met de Pixum Fotoboeken is het heel eenvoudig om jouw vakantiefoto’s in een echt fotoboek te plaatsen en aan iedereen te tonen. Speciale computervaardigheden zijn niet nodig, de gratis Pixum fotoboeksoftware is gebruiksvriendelijk en laat je in enkele stappen je eigen persoonlijke fotoboek maken. Dankzij de talrijke ontwerpmogelijkheden en de makkelijke bediening kan iedereen zijn of haar professioneel uitziende fotoboek ontwerpen.

De hoogwaardige druk met de fantastische kleuren en een professionele binding zorgt ervoor dat je foto’s stralen. Je vakantiefoto’s krijgen de omranding die ze verdienen. Of je nu Windows, een Mac of Linux gebruikt, de Pixum fotoboeksoftware is geschikt voor elk besturingssysteem.

Download de Pixum Fotoboeksoftware gratis via www.pixum.nl/fotoboek.

Pixum logoAan de slag

Na installatie van de software, kun je in een paar muisklikken jouw eigen Pixum Fotoboek maken. Selecteer je lievelingsfoto’s en kies een fotoboekformaat. Pixum Fotoboeken zijn er in alle soorten en maten. Van 15 x 11 cm tot en met het het XXL-formaat van 42 x 30 cm. Je kunt kiezen uit een vierkant, staand of liggend boek met keuze uit vijf verschillende covers. Dan heb je nog de keuze om je Pixum Fotoboek op premiumpapier of op fotopapier te drukken. Kies je voor de laatste variant, dan kun je het boek compleet vlak openen. Ideaal voor grote foto’s of panorama's die over twee pagina’s gedrukt worden. De handige fotoboek-assistent begeleidt je door het ontwerpproces en al snel is jouw Pixum Fotoboek klaar om verzonden te worden. Binnen enkele dagen na de bestelling heb je het resultaat al in huis!

Korting!

Zin gekregen om een Pixum Fotoboek te maken? Profiteer dan van €10 korting op je volgende Pixum Fotoboek. Vul de kortingscode DFSTARTER10 in aan het einde van de bestelling. De code is geldig t/m 31 december 2013.

Pixum Fotoboeken

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie