Fotowedstrijd: Wintersfeer

Fotowedstrijd: Wintersfeer t/m 31 januari 2015

Jooshua Franssen 9076
Vanaf 21 december is het officieel: de winter breekt dan aan. Een mooie gelegenheid voor een fotowedstrijd met als thema: 'Wintersfeer'. Wij zijn op zoek naar die ene foto die het wintergevoel weet over te brengen. Breng jouw wintersfeer in beeld, stuur je foto's in en maak kans op mooie prijzen!

Update: De winnaars zijn bekendgemaakt! Klik hier om de winnende foto's te bekijken.

De winterperiode in Nederland blijft altijd gissen. Gaat het vriezen? Gaat het dooien? Of hebben we misschien toch kans op sneeuw? Het is een tijd geleden dat we de laatste elfstedentocht hebben kunnen houden, maar het staat vast dat de komende periode in het teken van de winter staat. Wij zijn op zoek naar de beste foto die de wintersfeer weet vast te leggen. Heb je zo'n foto? Weet je als geen ander hoe je dit weet uit te beelden op foto? Doe dan mee met deze fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen.

Wat kun je winnen?

Weet jouw foto de winsterfeer het beste vast te leggen, dan win je de hoofdprijs en kun je voortaan je foto's vastleggen met je eigen Canon Powershot G1 X Mark II, ter waarde van 749 euro. De G1 X Mark II beschikt over een grote sensor met 12,8 megapixels en een lichtsterk f/2-3.9-objectief met 5x optische zoom en IS-beeldstabilisatie. Het formaat moet je niet af laten schrikken; de kleine G1 X Mark II levert prestaties vergelijkbaar met een spiegelreflex, maar dan in een compacte en functionele behuizing, met het bedieningsgemak van de succesvolle PowerShot G-serie. De camera beschikt over een kantelbare touchscreen, zodat je vanuit elke denkbare hoek prachtige foto's kunt maken. Even snel een foto delen is zo gepiept: in de G1 X Mark II zit Wi-Fi om foto's snel en gemakkelijk te delen. Om het pakket af te maken ontvang je naast de camera ook nog eens een stijlvolle lederen draagtas.

Canon G1 X Mark II

Tweede prijs: Benro A2980T

Je kunt nog zo stevig op de grond staan, maar je staat nooit zo stil als een goed statief. De Benro A2980T is een stevig aluminiumstatief uit de Flex-serie en beschikt over een flexibele kantelbare middenkolom. De beensecties zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering met wanden van 1,2mm dik, wat het statief erg sterk en tegelijk erg licht maakt. Het statief weegt zelf slechts 2,09 kg, maar heeft een draagvermogen van maarliefst 10 kg. Je neemt het statief ook gemakkelijk met je mee; opgevouwen is hij slechts 56 cm lang, maar volledig uitgeschoven bereik je een maximale hoogte van 175 cm!

Benro A2980T

Hähnel Giga T Pro II draadloze afstandsbediening

Een afstandsbediening voor je camera is niet alleen praktisch, het geeft je ook meer mogelijkheden. De Hähnel Giga T Pro II stelt je in staat over een afstand van honderd meter een foto te maken. Maar je kunt meer dan alleen een foto op afstand maken. De Hähnel Giga T Pro II beschikt ook over geavanceerde timerfuncties voor intervalopnamen, continuopnamen en time-lapse-fotografie. De draadloze afstandsbediening is beschikbaar voor camera's van Canon, Nikon, Sony, Olympus en Panasonic.

Hähnel Giga T Pro II draadloze afstandsbediening

Inzenden t/m zaterdag 31 januari 2015

Je hebt tot en met zaterdag 31 januari 2015 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op: maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 januari 2015.

Met dank aan Canon, Fotovideoretail en Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua

afbeelding van Amely Callewaert

Dit is mijn foto.

afbeelding van Emmy van Stelling

Winter wandeling

afbeelding van Anonymous

Wanneer mogen we de uitslag van deze wedstrijd verwachten?

afbeelding van Amanda.

Dat wil ik ook wel graag Weten !!

afbeelding van Bianca Hinnen

Ja ben erg benieuwd!

afbeelding van de Vries

Klopt het dat ik hier nog geen uitslag van heb gezien?

afbeelding van Mark Schouten

Wel raar dat Digifoto hier niet op reageerd?!

afbeelding van Anonymous

Het zal inderdaad een lastige keuze zijn dat ze er nog niet uit zijn... Ik ben benieuwd!

afbeelding van Anoniem

Ik ben ook benieuwd naar de uitslag!

afbeelding van Anonymous

De lente is in het land ... Nu wordt het echt wel tijd dat de uitslag van deze wedstrijd bekend wordt.

afbeelding van Macmodus

Fotowedstrijd: Wintersfeer

"En de uitslag is in de zomer?"