Fotowedstrijd: Vijf

Fotowedstrijd: Vijf

Redactie 6714
Het is feest, want digifoto Starter bestaat vijf jaar. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een mooie fotowedstrijd in petto. En wat is nou leuker dan het thema ‘Vijf’ te kiezen voor deze wedstrijd. We zijn heel erg benieuwd naar jullie creativiteit en we zien de inzendingen graag tegemoet.

‘Vijf’, een heel concreet maar tegelijkertijd ook een heel vaag thema. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Vijf katten, vijf honden, een high-five, vijf als getal, een portret met vijf mensen of vijf verjaardagstaarten – het kan allemaal en past allemaal binnen het thema. En, natuurlijk vinden we het leuk als jullie ons jubileum creatief weten te verwerken in de foto. We kijken in ieder geval heel erg uit naar al jullie inzendingen. Dan volgt ons verjaardagscadeau: de jurering.

Inzenden kan tot en met 31 juli 2017

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen. Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 31 juli 2017

1e prijs: Panasonic Lumix TZ90

PanasonicDe hoofdprijs is de nieuwe Panasonic Lumix TZ90. Deze camera geeft je volop mogelijkheden met 30x optische zoom, filmen in 4K en de mogelijkheid om 30 foto's per seconde te maken, zodat je nooit het moment suprême mist. Met de Panasonic Lumix TZ90 kan je dus alles aan wat je voorgeschoteld krijgt. Of je nu weide landschapsfoto's wil maken of prachtige foto's wil maken van de lokale flora en fauna die je op reis tegenkomt, met de TZ90 moet je alles prachtig vast kunnen leggen. De camera heeft zelfs een macrofunctie en dankzij het opklapbare LCD-scherm en de Panorama selfie-functie maak je de leukste selfies met de mooiste landschappen op de achtergrond. Met de TZ90 leg je al je vakantieherinneringen in perfecte beeldkwaliteit vast.

Met veel dank aan Panasonic Nederland voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs

Ter waarde van € 429,-

2e prijs: Lensbaby Twist 60 + Lensbaby boek

LensbabyDe Lensbaby Twist 60, is een bijzonder 60mm f/2.5 objectief in een metalen body en met gouden geanodiseerde accenten, zorgt voor krachtige portretten door het hoofdonderwerp los te maken van de achtergrond en deze te omringen met een cirkelvormige onscherpte en extra vignetering. Voor camera’s die voorzien zijn van een Canon EF, Nikon F of Sony E vatting.

Ook krijgt de winnaar het boek: ‘Bending Your Perspective’, waarin alles draait om de bijzondere lenzen van Lensbaby. Dit boek bevat ook een compleet nieuwe set aan inspirerende foto's, een hoofdstuk over video met Lensbaby en nieuwe aanwijzingen om het beste resultaat uit de Lensbaby lenzen en accessoires te halen.

Met veel dank aan Transcontinenta voor het beschikbaar stellen

Ter waarde van € 300,-

3e prijs: Online cursus Adobe Lightroom

LightroomHeb je Adobe Lightroom al heel vaak opgestart en weer snel afgesloten omdat je niet wist waar je moest beginnen? Of gebruik je Adobe Lightroom al enige tijd en heb je het idee dat er meer uit dit fotobeheer- en fotobewerkingsprogramma te halen is? Dat is verleden tijd na het volgen van deze cursus bij De Rooij Fotografie. In 170 video’s leer je alle kneepjes van Adobe Lightroom!

Met veel dank aan De Rooij Fotografie voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 167,-

Inzending t/m 31 juli 2017

Je hebt tot en met 31 juli 2017 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2017.
afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie