Fotowedstrijd: Stedentrips

Fotowedstrijd: Stedentrips

Marina Smits 3000
Praag, Londen en Rome, het zijn een aantal populaire bestemmingen voor stedentrips. Vrijwel iedereen is wel eens op een stedentrip geweest en maakt tijdens de trip veel foto's. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar jullie mooiste foto's gemaakt in jouw favoriete stad.

Mooi weer, vrije tijd en een fraaie omgeving zijn de ideale ingredienten voor het maken van foto's. Iedereen die op vakantie is geweest, komt terug met een berg mooie foto's. In deze wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste foto's gemaakt tijdens stedentrips. Het kunnen typische toeristenattracties zijn, maar het mogen ook juist onbekende plekjes zijn van de grote steden. Ook de kleinere, wat minder bekende steden kunnen mooie beelden opleveren, dus vergeet ook die foto's niet in te sturen. Het maakt dus niet uit waar je bent geweest, alle foto's van stedentrips mogen meedoen!

Spelregels

 • Maximaal drie inzendingen per persoon
 • Inzenden is mogelijk tot en met 4 januari 2015
 • Vermeld in de titel of omschrijving in welke stad de foto is gemaakt

Prijzen: 10x jaarabonnement op digifoto Starter t.w.v. € 21,50

Na afloop van de inzendtermijn kiezen we tien foto's uit. Deze tien winnaars belonen we met een jaarabonnement op digifoto Starter: zo krijg je in 2015 alle vier de edities op je deurmat! Bovendien publiceren we de mooiste foto's in de eerstvolgende editie van digifoto Starter (1.2015).

digifoto Starter

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren

Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden

Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken

Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met zondag 4 januari 2015, 23:59. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal drie inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 4 januari 2015.