Fotowedstrijd: Flitsfotografie 2019

Fotowedstrijd: Flitsfotografie 2019

Christel de Wolff 2361
Flitsen is een kunst. Of je nu gaat werken met modellen in de felle zon of gaat bouncen met bijvoorbeeld interieur- of feestfotografie, het blijft een creatieve manier om het licht in een setting naar onze eigen wil te buigen. De fotowedstrijd heeft maar één enkele regel: er moet minstens één flitser gebruikt zijn om je shot te creëren. Hoe je dit wil implementeren is geheel aan jou. Hoe creatiever hoe beter!

Inzenden kan tot en met 30 november 2019

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Maximaal vier inzendingen per persoon.

1e prijs: Cadeaubon CameraNU.nl

Ter waarde van € 50,-

CameraNU.nl is één van de fijnste sites om je nieuwe apparatuur aan te schaffen, dus wat is er nu mooier dan een cadeaubon van CameraNU.nl ter waarde van € 50,- ? Natuurlijk kan je deze gebruiken richting een camera, nieuw objectief of in dit geval; een leuke nieuwe flitser! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Yongnuo Speedlite YN560-III, een krachtige flitser die perfect is voor iedere starter die zich wil gaan wagen in de wereld van flitsfotografie. Naast het feit dat hij genoeg licht oplevert, bezit hij ook over een ingebouwde 'flash trigger' waardoor je hem op een afstand kan laten flitsen in plaats van altijd op de camera zelf.

Met dank aan CameraNu.nl voor het beschikbaar stellen van deze prijs. 

2e prijs: MCOPlus LUX1600 Mini LED lamp

Ter waarde van € 39,95,-

De MCOPlus LUX1600 Mini LED bezit zo'n 16 Ledlampen, die gezamenlijk een lichtsterkte hebben van 550 lumen (!). Enorm veel, zeker in verhouding met het formaat van de lamp. Door het compacte design zal je geen moeite hebben om deze kleine krachtpatser overal mee naartoe te nemen in je cameratas. Waar je hem zoal voor kunt gebruiken? In situaties waarin flitslicht iets te hard of fel zou zijn maar je toch net ietsjes meer invullicht zou willen zien bijvoorbeeld. Open je creativiteit met deze coole prijs!

Met dank aan Lamina voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

3e prijs: Het grote flitserboek van Scott Kelby

Ter waarde van € 39,95

Wat dit boek voor jou kan betekenen? Het helpt je om eindelijk van je flitser te gaan houden. Het mooiste is dat het makkelijker is dan je denkt. Scott Kelby staat al jaren bekend om zijn boeken waarin hij moeilijke materie simpel uitlegt. Dat betekent; geen wiskunde, geen moeilijke berekeningen en zelfs geen lichtmeter kennis. In plaats daarvan leer je een simpel systeem dat Scott al jaren gebruikt. Het helpt je om je flitser van binnen en buiten te leren kennen. Hierna zal niets je meer in de weg staan voor het perfecte shot.

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inzending t/m 30 november 2019

Je hebt tot en met 30 november 2019 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal vier inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal vier inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media & Content (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Media & Content zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 november 2019.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van rob_110217

Wanneer wordt de uitslag van de fotowedstrijd flitsfotografie verwacht? Ik ben benieuwd?
Rob@essenza.nl

afbeelding van Provorm

Inderdaad Rob.