Fotowedstrijd: Actie

Fotowedstrijd: Actie

Thomas 3564
Camera klaar? Actie! Dat is het thema voor deze wedstrijd, dus we verwachten knallende foto's! Ga erop uit en toon ons indrukwekkende taferelen waar de actie vanaf spat! Weet je ons te overdonderen? Misschien win jij wel een van de gave prijzen!

Update: De uitslag is bekendgemaakt. Bekijk de winnende foto's hier!

Het is weer die tijd van het jaar waarin je liever buiten dan binnen bent. Dat is maar goed ook, want voor deze fotowedstrijd moet je waarschijnlijk de deur uit! Met het thema 'actie' kun je alle kanten op, maar als je wilt winnen, zorg je dat de foto knalt en de actie indrukwekkend is! Wij kijken al reikhalzend uit naar de spectaculaire platen die we mogen beoordelen. Leef je uit, maar wees voorzichtig!

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 12 juli 2015

Hoofdprijs: AEE  MagiCam MD 10 t.w.v. € 149,-

De winnaar krijgt een gave actioncam cadeau. De AEE MagiCam MD 10 is met 49 gram een superlichte en makkelijk te bedienen actiecamera, die kan opnemen in full hd. De 8-megapixelsensor zorgt voor haarscherpe films van je avonturen. Om bijzondere momenten te benadrukken, kun je gebruikmaken van de slowmotion-functie. Hiermee kun je alles vier keer vertraagd afspelen.

Tweede prijs: Joby Action Jib Kit & Pole Pack t.w.v. € 99,95

Tweede geworden? Niet getreurd, jij gaat naar huis met de Joby Action Jib & Pole Pack. Met deze indrukwekkende GoPro-accessoire maak je shots zoals je die normaal alleen in films ziet. Hangend boven de actie, maar zonder gedoe met drones leg je alles vast vanuit een uniek perspectief! Met de optionele GripTight Mount kun je zelfs je smartphone aan de Action Jib monteren, zo heb je altijd zicht op wat de camera filmt.

Derde prijs: Jaarabonnement op digifoto Starter en DIGIFOTO Pro t.w.v. € 51,25

De derde prijs is een jaarabonnement op digifoto Starter en DIGIFOTO Pro. Je ontvangt beide bladen een jaar lang in de bus!

Inzending t/m zondag 12 juli 2015

Je hebt tot en met zondag 12 juli 2015 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 12 juli 2015.

Met dank aan AEE en Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas