Lenzenproeverij

Aan de slag met de nieuwste SIGMA objectieven

Remco Stunnenberg 651
Wil jij aan de slag met de nieuwste SIGMA objectieven? Dat kan op vrijdag 30 november. Die dag organiseert SIGMA Benelux een lenzenproeverij.

De proeverij vindt plaats in park Makeblijde in Houten. Tijdens deze proeverij krijg je de unieke kans om alle objectieven uit SIGMA's Art, Contemporary en Sports productlijnen met je eigen camera uit te proberen.

Naast alle reeds leverbare objectieven krijg je ook de kans kennis te maken met de recent geïntroduceerde objectieven: de 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM | Sports met Nikon en Canon vatting, de 40mm f/1.4 DG HSM Art met Nikon en Canon vatting en de 56mm f/1.4 DC DN Art met Sony E- en MFT-vatting.

Lees ook: ‘SIGMA heeft nu een prachtige en zeer complete lijn’ 

Valkeniers aanwezig

Om de objectieven goed aan de tand te voelen, zijn er valkeniers aanwezig met een aantal prachtige roofvogels, zoals een een bald eagle, een torenvalk en een havik. Je kunt deze dieren zowel close-up als in de vlucht vastleggen tijdens deze middag.

Aangezien SIGMA veel belang hecht aan het welzijn van de vogels, wordt de roofvogelshow slechts twee keer gehouden.

In vogelvlucht

In aanloop naar de roofvogelshow zal natuurfotograaf Richard Verroen je in vogelvlucht de kneepjes van vogelfotografie bijbrengen. Tijdens het evenement zal Richard jouw vragen met betrekking tot vogel- en landschapfotografie beantwoorden.

Technische vragen

Tijdens het evenement is ook een van de techneuten van SIGMA aanwezig om technische vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze lenzenproeverij? Meld je dan hier aan. Hier vind je ook het volledige programma. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Geen kaart? Niet getreurd. Komend weekeinde staat natuurfotografie event Nature Talks 2018 op de agenda. Daar kun je ook de stand van SIGMA bezoeken. 

afbeelding van Remco Stunnenberg

RemcoStunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRemco