Workshop natuurfotografie

Workshop natuurfotografie op Tiengemeten

Christel de Wolff 338
Midden in het Haringvliet te Zuid-Holland ligt het fotogenieke Natuureiland Tiengemeten. Een waar paradijs voor fotografen want je kunt er de mooiste bloemen, planten en dieren vastleggen in hun natuurlijke omgeving. Liever een beetje begeleiding als je op pad gaat om het eiland te verkennen? Op zaterdag 8 september kun je een natuurfotografie workshop volgen op het Tiengemeten.

De fotoworkshop is geschikt voor amateurfotografen die in het bezit zijn van een digitale camera die handmatig te bedienen is. Twee ervaren amateurnatuurfotografen nemen je mee naar de mooiste plekjes van het eiland en geven je waardevolle fotografietips.

Prijs en tijd

Trek je stevige wandelschoenen aan en trek naar het Tiengemeten. De workshop vindt plaats op het eiland, en om daar te komen moet je met de pont. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om ponttickets te kopen bij het infopunt in de haven van Nieuwendijk. De workshop is van 09:00 tot 16:00 De pont van 16:10 zal je weer veilig op het vaste land brengen.
Deelname aan de workshop natuurfotografie op Tiengemeten kost €55,00 en dat is inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch.

Meer informatie over de workshop en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Rondvaart Tiengemeten bij schemering

Voor wie nog niet genoeg heeft van het eiland na een dag lang fotograferen, is er ook op zaterdag 8 september een rondvaart bij schemering. Met een beetje geluk schiet je nog een mooie zonsondergang!  Meer informatie over de rondvaart bij schemering vind je hier.

 

© foto's via Natuurmonumenten

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel