Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

Max Mostert 440
Bijna is het weer zover; Fotofair 2020! Fotofair is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux. Elk jaar zijn er weer workshops/masterclasses, fotomomenten en één fotowedstrijd. Eén van de workshops dit jaar gaat over Luminar 4 en wordt gegeven door De Rooij Fotografie.

Over de workshop Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

De workshop is voor zij die nog maar net starten met Luminar 4, een programma dat steeds populairder wordt! Luminar heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook is het erg gemakkelijk in gebruik. Mark de Rooij zal jou door het programma meenemen en zijn favoriete filters laten zien. De workshop wordt gehouden in lezingsvorm. Dit betekent dat je geen camera nodig hebt om mee te doen..

De workshop duurt 60 minuten en wordt aangeboden op zaterdag 26 september van 11.15 tot 12.15. De kosten voor de workshop bedragen € 17,50 en zijn inclusief toegangsbewijs voor Fotofair 2020. Om meer te lezen over de workshop of de workshop direct te boeken klik je hier.

Over de Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is opgericht in 2011 door Mark de Rooij. De Rooij fotografie is groot aanbieder van (online) fotografieworkshops. Ook houdt De Rooij Fotografie zich bezig met fotografie reizen. De Rooij Fotografie staat voor persoonlijk contact en klanttevredenheid. De Rooij Fotografie heeft inmiddels al meer dan 5.000 tevreden klanten.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020 op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier!