Win een gloednieuwe Diana Instant Camera t.w.v. € 229,-

Win een gloednieuwe Diana Instant Camera t.w.v. € 229,-

Eefke Burg 605
Goed nieuws voor liefhebbers van instant fotografie! Je kan kans maken op deze gloednieuwe Diana Instant Camera Deluxe van Lomography Benelux ter waarde van € 229,- met bijbehorende objectieven, flitser en andere accessoires. Hoe je dat doet? Tag twee medefotografieliefhebbers in ons Facebook bericht of op onze Instagram en geef aan waarom jij deze camera moet winnen!

Je kan hier onze Facebook-pagina bezoeken en hier onze Instagram-pagina om kans te maken op deze mooie prijs. Met de Diana Instant Camera ware cultlegende in de jaren '60 beroemd om zijn dromerige, stralende lo-fi foto's. Er is geen mogelijkheid om na te bewerken of de foto opnieuw te nemen, je werkt echt volledig analoog. Hierdoor maak je plaatjes die spontaan en vrij zijn, met een analoge creativiteit die ervoor zorgen dat geen enkel plaatje hetzelfde is.

De Diana Instant Camera t.w.v. € 229,- win je inclusief vele accessoires

De cameraset die je kan winnen heeft gelukkig genoeg om leuk mee te kunnen experimenteren. Of je nu portretten wil schieten met het 75mm objectief, of met vervorming wil spelen met de 20mm fisheye-lens, of meer van de natuurfotografie bent en graag landschapsfoto's maakt met het 38mm teleobjectief, je kan je geluk niet op. Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om een 55 mm objectief te gebruiken die komt met een close-up lens die je erop kan schroeven.

Of dat nog niet genoeg is krijg je veel accessoires bij de Diana Instant Camera. Zo krijg je er een flitser bij maar ook verschillende kleurenfilters zodat je met kleur kan gaan experimenteren. Fijn is ook dat je geen batterijen nodig hebt om de camera te kunnen gebruiken. Dit maakt de camera jouw ideale partner voor op reis.

Vertel jouw verhaal en win een gloednieuwe Diana Instant Camera t.w.v. € 229,-

We zijn benieuwd naar jullie mooie verhalen!

afbeelding van Eefke Burg
Door: Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke