Win dagtickets voor Fotofair + een gave workshop voor jou en een vriend(in)!

Christel de Wolff 190
Fotofair 2021 staat voor de deur! Als mediapartner mogen wij op de valreep nog een paar tickets weggeven. En let op, dat zijn niet zomaar dagtickets, maar geven ook toegang tot een van de vele gave workshops die Fotofair rijk is. Lees snel verder om meer te weten te komen!

De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses. Op 3 & 4 juli 2021 kun je jezelf een weekend lang helemaal onderdompelen in de foto- en videografie. Zo vinden er diverse workshops, masterclasses en lezingen plaats, kun je over het hele terrein fotomomenten tegenkomen en kun je naar hartenlust oriënteren op de nieuwste en beste foto- en video apparatuur. Diverse productspecialisten van allerlei grote merken staan voor je klaar om al je prangende vragen te beantwoorden. Overtuigd? Bij de stand van Calumet kun je de meeste apparatuur meteen aanschaffen en mee naar huis nemen!

Meer info over wat je allemaal kunt zien en beleven op Fotofair lees je in dit artikel.

Fotofair winactie!

Als mediapartner van Fotofair zijn wij blij om te mogen aankondigen dat wij een paar van onze trouwe lezers blij mogen maken met dagtickets PLUS deelname aan een van de fantastische workshops. 

De winactie speelt zich af op DIGIFOTO Pro, maar je kunt natuurlijk gerust een gratis account aanmaken om mee te dingen naar de prijzen! 

Klik hier om naar de actie op DIGIFOTO Pro te gaan. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel