Veilig en voordelig op reis met de DIGIFOTO Travel special!

Christel de Wolff 1566
Psst! Wat als we je vertelden dat we een manier voor je hebben om toch op vakantie te gaan. En uiterst voordelig bovendien! Hoe? Gewoon vanuit huis, met onze DIGIFOTO Travel special geven we je het ultieme vakantiegevoel en een trip om nooit te vergeten. Vertrek vandaag nog!

DIGIFOTO Travel

In deze online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt je voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

 

 

Op vakantie voor maar € 3,95?

Voor de kleine prijs van slechts € 3,95 (was € 12,95) krijg jij onbeperkt toegang tot maar liefst 136 pagina’s aan inspiratie. Zo goedkoop ben je nog nooit op wereldreis geweest. Bestellen doe je veilig én snel via Issuu.  Je kunt momenteel alleen met je creditcard of paypal betalen, an sich wel zo makkelijk want dan ben je nog verzekerd ook 

Nog veel meer inspiratie

In de DIGIFOTO Travel special hebben we de mooiste verhalen van de afgelopen jaren DIGIFOTO Pro en digifoto Starter verzameld. Maar dat is natuurlijk niet alles.  We gaan gewoon door met mooie verhalen optekenen in magazinevorm. Sterker nog, digifoto Starter 1.2020 haal je gemakkelijk in onze digitale winkel! Voor deze editie zoeken we het óók in de travelhoek. We hebben toptips van reisfotograaf en Canon-ambassadeur Joel Santos voor je klaar staan. En voor wie al dat reizen te ver van het bed is, hebben we een leuke Adobe Photoshop tutorial voor je klaar staan én natuurlijk tips en tricks voor lente- en macrofotografie!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel