Top 5 zwart-wit foto's

Top 5 zwart-wit foto’s uit de gallery

Aimée van Vuuren 226
Zwart-wit foto’s zijn vaak erg krachtig. Doordat er geen kleuren te zien zijn wordt de aandacht van de kijker niet naar een bepaald punt getrokken. De focus ligt nu gewoon bij het onderwerp van de foto. Wij stelden een top 5 samen met de mooiste zwart-wit foto’s die jullie hebben geüpload in de gallery. Staat jouw foto er ook tussen?

1. ‘Tijger’ - Tilly Meijer

Een prachtige foto met erg veel detail. Ondanks dat er geen kleur te zien is trekken de vele details de aandacht naar verschillende punten in de foto; de vacht, snorharen en ogen. Een welverdiende eerste plaats in deze zwart-wit reeks.

top 10, zwart-wit foto's, zwart-wit, gallery, digifoto Starter

2. 'Treurige ochtend' - Marlou Nijpels

Een prachtige zwart-wit foto met een surrealistisch tintje. Het lijkt bij wijze van spreken geen trap meer. Ook de lucht staat fraai op deze foto. Een goede tweede plek! 

top 7, zwart-wit foto's, zwart-wit, gallery, digifoto Starter

3. 'The boat' - Dominique Steuckers

Het feit dat deze foto in zwart-wit is geeft het landschap een net wat duister tintje in vergelijking met kleur. Het lijkt net een plaatje uit een film. Een derde plek voor 'the boat'!

top 5, zwart-wit foto's, zwart-wit, gallery, digifoto Starter

4. 'Zomer 2019' - Petra Opperman

Hele leuke en schattige foto gemaakt door Petra. Op het juiste moment vastgelegd waardoor de spetters haarscherp op de foto komen. Een goed onderwerp voor een zwart-wit foto. Welverdiend in de top 5.

top 5, zwart-wit foto's, zwart-wit, gallery, digifoto Starter

5. 'In the moment' - Vince Bos

Een prachtige portretfoto met een reflectie in het water. Het geeft een diepte en door deze foto zwart-wit te maken gaat de aandacht volledig naar het model. Een hele mooie foto! 

top 5, zwart-wit foto's, zwart-wit, gallery, digifoto Starter

Wil jij ook in een artikel verschijnen? Upload je mooiste foto's in onze gallery

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée