Tip van de dag 23 juni

Tip van de dag 23 juni

Redactie 810
Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij jou in deze rubriek elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. De tip van vandaag: werk met het weer.

De zomer is afgelopen week officieel begonnen, maar het weer lijkt dit nog niet helemaal door te hebben. We hebben wel al een aantal mooie dagen gehad, maar de eerste dagen van de zomer van 2016 (en het grootste deel van het voorjaar) staat toch in het teken van het noodweer dat het land teistert.OnweerFoto van Jan Steylemans

Extra tip voor slecht weer

Hoewel het niet altijd even aanlokkelijk is, kan het erg belonen om er met het slechte weer op uit te trekken. Als er veel vocht in de lucht zit kan deze, zeker tijdens zonsopkomst en zonsondergang erg mooie kleuren hebben. Ook een flinke onweersbui kan erg mooie foto's opleveren.

Houd er wel rekening mee dat niet elke camera bestand is tegen een flinke hoosbui. Gelukkig is er al voor een paar euro een kleine regenjas voor je camera te kopen, om je camera en lens te beschermen tegen de elementen.

Coverfoto gemaakt door laura gieltjesUpload jouw mooiste foto's in onze Lezersgallery en maak kans op publicatie.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie