Thuis blijven? Ga aan de slag met online tutorials

Redactie digifoto Starter 1996

In verband met het coronavirus is de kans groot dat je thuis zit. Verschillende masterclasses en workshops zijn afgelast, maar gelukkig is er ook een andere manier om te leren. Het is ook nog eens (bijna) altijd gratis! In dit artikel vertel ik je meer

Inspiratie

Op onze website kun je verschillende inspiratievolle artikelen vinden. Hieruit kan je nieuwe imput halen zodat je thuis weer iets hebt om te fotograferen. Misschien heb jij nu ook wel net zoals veelouders een probleem met kinderopvang. Je kan jouw kinderen ook fotograferen. Lijkt dit je nou leuk neem dan vooral een bezoekje op onze inspiratiepagina

Lezersgallery

Wil je jouw resultaten laten zien? Zend je foto’s dan vooral in onze gallery en wie weet zetten we je in de spotlight. Zo maak je ook kans op een spotlight interview online of in een van onze magazines. 

Photoshop tutorials

Je kan gemakkelijk tutorials vinden op het internet. Hiervoor hoef je relatief weinig te doen en zijn gemakkelijk te vinden. Wij van digifoto Starter en DIGIFOTO Pro bieden ook regelmatig tutorials aan op onze websites. Ook komen er regelmatig tutorials in onze magazines. Je kan digifoto Starter 1.2020 nu bestellen in onze online webshop. In deze editie vind je veel inspiratie en ook tutorials. 

Ook staat YouTube vol met bijvoorbeeld Photoshop tutorials. Wij hebben er eentje voor je klaargezet. De video is voor beginners dus doe er je voordeel mee!

DIGIFOTO Travel, terug van weggeweest

In deze, nieuwe, geüpdatete online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

 

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie