Een nieuwe stijlvolle systeemcamera binnen de X-Serie

Snel en gemakkelijk jouw wereld delen met de nieuwe Fujifilm X-T100

Christel de Wolff 189
Klein, slim en fijn! Dat is hoe de nieuwe Fujifilm camera zich het beste laat omschrijven.

De Fujifilm X-T100 heeft een 24,2 megapixels APS-C beeldsensor die de typische Fujifilm kleuren kan weergeven. De camera beschikt over een LCD touchscreen dat in drie richtingen kan worden uitgeklapt zodat je vanuit alle hoeken foto's en zelfs selfies kunt maken. Geen situatie is te gek voor dit kleine apparaat dat is uitgerust met een geavanceerd systeem dat de scene automatisch kan herkennen.

Voor het autofocussysteem van de jongste Fujifilm camera, maakt de fabrikant gebruik van een nieuw algoritme, waarmee razendsnel en accuraat kan worden scherp gesteld.

De camera is voorzien van een aluminium bovenzijde die hem de herkenbare retro uitstraling geeft. De X-T100 weegt niet eens een halve kilo, met slechts 448 gram neem je de camera gemakkelijk overal mee naar toe.

De foto's die je onderweg maakt kun je meteen delen op al je social media via de laatste Bluetooth technologie. Maar niet voordat je er een mooi filter overheen hebt geplakt. De Fujifilm X-T100 biedt 11 verschillende filmsimulaties en er kan daarnaast nog gekozen worden uit 17 creatieve filters.

Met de Fujifilm X-T100 deel je jouw creatieve blik op de wereld in een handomdraai.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel