Samsung One UI 3.1 update

Samsung One UI 3.1 update voor meer Galaxy-gebruikers beschikbaar

Redactie 320
Door de meest recente Samsung One UI 3.1-update kunnen nu ook de Galaxy S20-serie, Galaxy Note20-serie en de Galaxy Z Fold2 en Galaxy Z Flip-serie gebruik maken van nieuwe functies. De upgrade zal het dagelijks leven makkelijker en leuker maken. Haal het maximale uit je Galaxy-smartphone met deze update.

“Het is ons doel om mensen met een Galaxy te laten genieten van de laatste technologische mogelijkheden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “De One UI 3.1 upgrade is daarom een belangrijke stap. Niet alleen als je in het bezit bent van een Galaxy S21, maar ook met de Galaxy S20, Galaxy Note20 en Galaxy Z heb je de beschikking over het beste van het beste.”  

De slimme functies van Samsung One UI 3.1

Eye Comfort shield

Makkelijker in slaap vallen? Met de warmere kleurtonen van Eye Comfort Shield lukt dat. In de instellingen vind je de nieuwe Eye Comfort Shield-functie, die automatisch het blauwe licht aanpast naar het moment van de dag. Je kunt ook de instellingen zo aanpassen dat ze helemaal samenkomen met jouw persoonlijke wensen.

Verwijder locatiegegevens

De Samsung One UI 3.1 update maakt het makkelijker dan ooit om de controle te houden over wat je deelt. Zo verwijder je metadata, die laten zien waar je bent, van foto’s voordat je ze deelt. Je kan Private Share gebruiken om te bepalen wie je toegang geeft tot de content die je stuurt, en hoe lang die beschikbaar blijft. 

Met de nieuwe One UI 3.1 op je toestellen werkt het Galaxy-ecosysteem extra soepel en probleemloos. Door het vaste interface is het eenvoudiger om te switchen tussen telefoon en tablet. Gebruik je Auto Switch op je Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds+, dan schakelt je audio naadloos over van het ene Galaxy-device naar het andere. Met 360 Audio op je Galaxy Buds Pro heb je extreem realistisch en meeslepend geluid als je een video bekijkt of naar muziek of een podcast luistert op je smartphone.

Samsung One UI 3.1 heeft nieuwe slimme camerafuncties

Single Take

Dankzij de Samsung One UI 3.1 introduceerde de Galaxy S21-serie tal van camera-innovaties, waarmee je eenvoudig verbluffende foto’s en video’s maakt. Met de functie Single Take kan je met één klik op de knop een veelheid aan stilstaande en bewegende beelden vastleggen. Aan jou vervolgens de keuze welke je het meest geslaagd vindt.

Object eraser

Zonder handmatige en tijdrovende bewerking perfectioneer je je beeld in no-time met de nieuwe tool Object eraser. Met de intelligente foto-edit functie verwijder je wat je niet wilt zien uit de foto. Tik simpelweg op het gebied dat je wilt aanpassen en het wordt automatisch geselecteerd en verwijderd.

Touch autofocus en auto-exposure controller

De update heeft een verbeterde touch autofocus en auto-exposure controller, waarmee je de focus en helderheid van je foto’s makkelijk verbetert. Met een simpele swipe naar links of rechts op het scherm pas je het beeld aan en klik je pas als je helemaal tevreden bent.

Multi Mic Recording

En dan is er nog de nieuwe functie Multi Mic Recording. Je neemt tegelijkertijd audio op via je telefoon en verbonden Bluetooth-device, zoals Galaxy Buds Pro, Buds Live en Buds+. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor vloggers om op afstand commentaar te geven bij een shot. Net zoals Multi Mic Recording ideaal is voor muzikanten die de beste geluidskwaliteit willen door hun stem en instrument apart op te nemen. Met deze functie maak je video’s die geweldig klinken én er geweldig uitzien. 

Je beste shots en favoriete momenten sla je op in de geüpdatete Gallery. Al je video’s en foto’s staan gegroepeerd in een overzichtelijke feed waarin het simpel navigeren is.

Bezoek www.samsung.com/one-ui voor meer informatie over One UI.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Ze zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl en hun blogs Explore en Insights.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie