Nieuwe iPhone film 'Snowbrawl'

Regisseur van John Wick & Deadpool 2 schiet nieuwe trailer iPhone ‘Snowbrawl’ met de iPhone 11 Pro

Eefke Burg 419
De mogelijkheden die je tegenwoordig met een telefoon hebt zijn bizar. De regisseur van Deadpool 2 en John Wick, David Leitch, filmde een nieuwe trailer voor de iPhone 11 Pro volledig met de telefoon. De reclame ‘Snowbrawl’ bevat zoals de naam al suggereert één groot sneeuwbalgevecht, gefilmd in een cinematische stijl met de iPhone 11 Pro.

Lees ook: 3 Nikon camera’s die perfect zijn voor landschapsfotografen

Het is niet ongewoon voor Apple om video- en beeldadvertenties te publiceren die zijn gemaakt met de nieuwste iPhone-modellen. Het bedrijf heeft video in toenemende mate omarmd met korte films als onderdeel van zijn advertenties en 'Snowbrawl' past prima in deze line-up. De commercial toont de cameramogelijkheden van de iPhone 11 Pro en vertelt het korte verhaal van kinderen die een episch sneeuwballengevecht aangaan om een ontvoerde teddybeer te redden. Prachtig zijn de momenten in slowmotion, die goed tot zijn recht komen.

Andere films geschoten met een iPhone

Lees ook: Fotoacademie: nieuwe opleiding voor conceptuele beeldmakers

Filmmakers wereldwijd produceren al jaren films die met de iPhone zijn gemaakt. De Unsane-film uit 2018 werd bijvoorbeeld volledig met de iPhone 7 Plus opgenomen, hoewel moet worden opgemerkt dat een verscheidenheid aan uitrustingen, waaronder stabilisatoren en externe lenzen, vaak worden gebruikt als onderdeel van deze projecten.

Bekijk de volledige video van de regisseur van John Wick & Deadpool 2 geschoten met de iPhone hieronder:

 

afbeelding van Eefke Burg
Door: Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke