Pre-bruiloft shoot onderbroken door hert

Pre-bruiloft shoot onderbroken door hert

Zsarisse Knol 422
Het zal je maar overkomen, je bent een romantische pre bruiloft fotoshoot aan het houden en opeens wordt het onderbroken door een schattig hert.

Het zal je maar gebeuren

Fotograaf Laurenda Marie was met een stel een pre-bruiloft fotoshoot aan het houden toen ze werden onderbroken door een hert. De fotograaf vond het wel wonderbaarlijk, want dit is nog nooit gebeurd.

Laurenda vertelde dat de bruid foto’s wou maken op het veld met dezelfde grond als haar ceremonie. Daar was ze van plan hun ‘golden hour’ foto’s te maken, maar dat is er niet van gekomen. Het was die dag erg bewolkt, waardoor het mooie ‘golden hour’ licht niet beschikbaar was.

(beeld: Laurenda Marie)

Wel hadden ze een bijzondere gast. Bij het veld dat ze bezochten zagen ze een hert achter een klein wit hek  aan het grazen, zodra het hert het koppel zag liep hij regelrecht naar het koppel toe. Het hert was erg geïnteresseerd in het boeket van de bruid en liep zonder aarzeling over het hek naar de mooie bloemen. De rozen werden er één voor één uitgetrokken.

(beeld: Laurenda Marie)

Het was een wonderbaarlijke maar wel speciale fotoshoot gaf Laurenda aan. Kijk voor al het werk van Laurenda op haar website.