Pixum brengt beeld tot leven: creëer een eigen fotoboek

Christel de Wolff 210
Jouw mooiste foto’s verdienen de beste kwaliteit. Lieten we je al eens zien hoe je foto's tot leven kunt brengen door ze aan de muur te hangen, nemen we je nu mee naar nog een hele interessante optie: het fotoboek. Ideaal voor wanneer je een grote hoeveelheid mooie foto's wilt presenteren. Fotoboeken lenen zich uitstekend voor het verzamelen van familiefoto’s, trouwrapportages en vakantiealbums.

Iedereen staat tegenwoordig in verbinding, dus laten we elkaar foto’s en momenten zien via apps en e-mails. Toch neemt dat de charme van het doorbladeren van een fotoboek niet weg. Beeld komt beter tot zijn recht op de zes ver­schillende papiersoorten van Pixum dan op het zoveelste gebarsten iPhone-scherm.

Pixum Fotowereld

Aanvullend op zijn kwalitatieve kaften, bindingen en papieren, blinkt Pixum uit in het gebruiksgemak. Het is name­lijk uitzonderlijk makkelijk om zelf een fotoboek samen te stellen met de software van Pixum, genaamd Pixum Fotowereld. Het maken van een keuze tussen de drie verschillende formaatopties - liggend, staand en vierkant - is zoveel makkelijker wanneer de voorvertoning van jouw boek voor de hand ligt. Het programma bevat talrijke lay-outs, ofwel indelingen. Deze zijn naar wens aan te passen, op te slaan en opnieuw te gebruiken voor volgende pagina’s. Het lastigste van het maken van een fotoboek is de consistente opmaak, en Pixum maakt het je hierbij wel erg gemak­kelijk. Al met al creëer je met Pixum Fotowereld in een handomdraai een professioneel uitziend fotoboek, ook zonder voorkennis en ervaring op gebied van vormgeving.

Schoonheid

‘Mooie kleuren, glanzend papier, platte bin­ding en een razendsnelle service’, vertelt een tevreden gebruiker in het gastenboek op de website van Pixum. Beter kunnen we het niet samenvat­ten. De combinatie van druk- en papierkwali­teit, flexibele opties qua kaft en samenstelling én het softwareprogramma dat het opmaken en voorvertonen bijzonder simpel maakt: Pixum is aan te raden.

Bestel direct bij Pixum

Al vanaf € 9,95 stel je een fotoboek samen van 15 bij 19 centimeter. Bezoek de website van Pixum voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden.

Info: pixum.nl/ fotoboek

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel