kortingscodes van Pixum

Pixum Adventskalenders zijn er!

Christel de Wolff 157
De herfst is nog maar net begonnen, maar bij Pixum wordt er al aan December, de gezelligste maand van het jaar, gedacht. En wel met Pixum Adventkalenders! Bestel ze nu met 25% korting.

Pixum Adventkalenders

Het is de leukste en lekkerste manier om December te beginnen. De Adventkalenders van Pixum zijn gevuld naar gelang jouw keuze. Kies voor kinder® producten, Ferrero bonbons, diverse chocolaatjes of hou het gezond en kies voor kleine fotootjes om van te smullen. Ook kun je bij Pixum een lege Adventkalender kopen die je zelf kunt vullen. 

De Adventkalenders zijn er ook in maatje XXL, voor een extra groot feest. Bekijk hier het overzicht van alle Pixum Adventkalenders.

Pixum kalenderkorting!

Tot en met 14 oktober ontvang je 25% korting op alle (Advents)kalenders met de kortingscode CZ8DBW52JKSTXB

Pixum kortingscodes voor oktober

Natuurlijk kun je deze maand ook nog profiteren van de kortingscodes van oktober. Gebruik de kortingscode E87H2Y65FJWJGY om te profiteren van 15% korting op een bestelling vanaf € 0,00. Bij bestellingen vanaf € 49,00 krijg je 19% korting met de code Y93P73FS734MJN. En besteed je € 75,00 of meer dan krijg je met de kortingscode JPSHFA5T35653N maar liefst 22% korting.

Pixum Fotoboek Web-Workshop

Op de website van Pixum vind je het uitgebreide aanbod van Fotoproducten. Zin in een fotoboek, maar geen idee waar je moet beginnen? Op 17 oktober organiseert Pixum de Pixum Fotoboek Web-workshop. Meedoen is gratis. Inschrijven voor de Pixum workshop doe je hier

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel