Stageplek beschikbaar!

Per direct beschikbaar: redactiestage bij digifoto Starter en DIGIFOTO Pro

Christel de Wolff 503
Studeer je journalistiek of een soortgelijke opleiding, kun je goed schrijven en heb je affiniteit met fotografie? Wil je stagelopen bij hét platform op het gebied van fotografie voor zowel de startende (digifoto Starter) als de gevorderde fotograaf (DIGIFOTO Pro)? Dan hoef je niet verder te zoeken want wij hebben per direct een stageplek beschikbaar.

Wat ga je doen bij ons?

Via onze social media-kanalen, magazine en  websites houden wij alles in de gaten. Jij zit bovenop het nieuws en bent zelfs 's nachts wakker te maken als er iets te melden valt. Afhankelijk van je stageopdracht is er veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast hou je onze onze social media kanalen bij, schrijf je artikelen voor zowel de websites als onze magazines en hou je je bezig met belangrijk nieuws in de fotografiewereld. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en je veel kunnen leren.

Wat verwachten we van jou?

Om bij ons te starten moet je enthousiast zijn en bereid zijn om je 110% in te zetten voor ons mooie product. Je kent je weg op het wereldwijde web en weet om te gaan met social media.  Je studeert journalistiek of een soortgelijke opleiding op minimaal HBO niveau en jouw ABN (schrijven en spreken) is van een goed zo niet hoog niveau. Natuurlijk heb je een behoorlijk streepje voor als je affiniteit met fotografie hebt.

Wat bieden wij?

Je ondersteunt de redactie, maar krijgt van hen ook professionele begeleiding zodat je optimaal kunt groeien. Je leert snel en veel over fotografie door intensief te werken aan digifoto Starter en DIGIFOTO Pro. Je krijgt een ultieme kans om je netwerk uit te breiden door interviews af te nemen met fotografen en belangrijke bedrijven. Natuurlijk bieden we ook je een stagevergoeding.

Waar en wanneer?

Je kunt indien mogelijk per direct bij ons beginnen. DIGIFOTO is onderdeel van Clipboard Publishing dat zit gevestigd in een sfeervol pand aan de Delftweg te Rijswijk

Interesse?

Graag je reactie naar karine@clipboard-publishing.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer 015-7600700

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel