Jouw perfecte outdoor maatje

Panasonic introduceert nieuwe camera: de Lumix FT7

Christel de Wolff 380
Vandaag introduceert Panasonic de Lumix FT7, een nieuwe robuuste compact camera die speciaal is gemaakt voor jouw toekomstige outdoor avonturen. De camera is schokbestendig (tot 2 meter) en waterdicht (tot 31 meter). Met zijn 20,4 megapixel-sensor, 28 mm groothoeklens met 4.6x optische zoom is de FT7 dé perfecte camera voor unieke ervaringen in de lucht, midden in de vrije natuur of in het water.

In moeilijke omstandigheden zoals bij een prachtige duik of een indrukwekkende skisprong is de Panasonic Lumix FT7 jouw perfecte maatje omdat hij vorstbestendig (tot -10 °C) en drukbestendig (tot 100kg) is.

In de gloednieuwe 0,2-inch 1.170.000 pixels Live View Finder is een onderwerp dat van achteren wordt verlicht of in de sterke zon staat niet meer te missen. Het 3,0 inch scherm aan de achterkant biedt een resolutie van 1.040.000 pixels.

Panasonic Lumix FT7

Echt alles is mogelijk met deze Panasonic en ieder actiemoment kan worden vastgelegd in snelle burstopnames van 10 frames per seconde en de Light Speed AF. Uiteraard kun je met deze camera ook filmen in de hoge resolutie van 4K. De camera beschikt over bewerkingsmogelijkheden zoals 22 creatieve filters, time-lapse shots en panoramamodus voor zowel horizontale als verticale beelden.

Voor echte avonturiers is deze Panasonic camera ook te gebruiken als zaklamp, zonder dat daarbij de camerafunctie hoeft worden ingeschakeld. De mooiste beelden kun je eenvoudig delen inclusief geo-tags via een Wifi verbinding. Zo staan je mooiste platen meteen op sociale media!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel