Over digifoto Starter

Redactie 29240
digifoto Starter zag in 2012 het levenslicht en is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende titel op de markt van fotografiemagazines.

digifoto Starter richt zich op iedereen die net een camera heeft gekocht of van plan is een camera aan te schaffen, maar nog weinig tot geen kennis in huis heeft. Zowel compactcamera's, spiegelreflexen als compacte systeemcamera's.

Met heldere, begrijpelijke taal geven we de lezer uitgebreid advies over de aanschaf van de juiste camera, objectieven en accessoires. We gaan in op het werken op een pc of mac, van het regelen van de juiste, nabewerking, veiligste opslag, tot afdrukken op eigen printer. Ook geven we tips en adviezen voor het afdrukken van de mooiste resultaten op canvas, vergrotingen of in een fotoboek bij afdrukcentrales.

Verder komen allerlei accessoires aan bod die zeker voor de beginnende fotograaf van pas komen, zoals statieven, fototassen, etc. Wat moet je hebben en waar moet je op letten? Alles komt aan bod in digifoto Starter. Het motto van de redactie is dan ook: 'terug naar de basis'.

Kortom: digifoto Starter is een unieke, toegankelijke en leerzame uitgave voor een breed lezerspubliek dat meer wil weten over het maken van de mooiste foto's en advies wil krijgen over aanschaf van het nieuwste fotografische materiaal.

digifotostarter.nl
Op de goedbezochte website staan we 24/7 voor je klaar om je te informeren over alle actuele ontwikkelingen rondom fotografie. Met nieuwsitems, webvideo’s, inspiratie, gear & gadgets, workshops, camera- en objectieven-reviews, fotowedstrijden, blogs en veel meer.

In 2014 verschijnt digifoto Starter vier keer per jaar. In de kiosk kost deze uitgave €5,95, een abonnement (vier edities) kost €21,50. Klik hier om een abonnement aan te vragen.

Verschijningsdata 2016

  • 1.2016 - februari
  • 2.2016 - juni
  • 3.2016 - september
  • 4.2016 - december

Colofon

Uitgever
Linda Oenema

Redactie
Jasper van Bladel
Peter Guldenpfennig
Joni Hendrix 

Sales
Bart Arkesteijn
Mitchell Koymans
Manon van den Enden
Jascha Vink

PR & Marketing
Tim Beemer
Giancarlo Idili

digifoto Starter is een uitgave van Clipboard Publishing BV.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie