Hét reisgezel voor de creatieve fotograaf

Olympus komt met de OM-D E-M10 Mark III

Redactie 694
Olympus heeft zojuist hun nieuwe instapmodel geïntroduceerd. De Olympus OM-D E-M10 is de nieuwste camera van Olympus en beschikt indrukwekkende technieken die we eerder in het topmodel van Olympus zagen.

De Olympus OM-D E-M10 Mark III mag dan  het instapmodel van Olympus zijn, de camera belooft een behoorlijk indrukwekkend model te zijn. Het hart van de camera is een sensor van 16MP en dezelfde krachtige processor die in het topmodel van Olympus, de OM-D E-M1 Mark II, te vinden is. Ook heeft deze nieuwe camera ingebouwde Wi-Fi-mogelijkheden zodat je al je foto's direct met al je vrienden kan delen, kan de Mark III filmen in 4K en heeft de camera een uitstekende beeldstabilisatie, zodat je zeker bent van haarscherpe foto's.Olympus OM-D E-M10 Mark III

Ook voor de creatieve fotograaf

De Olympus OM-D E-M10 Mark III is een ideale camera voor creatieve fotografen. De camera is namelijk uitgerust met vijftien kunstfilters zodat je in een handomdraai je foto's een bijzondere look kan meegeven en heeft de camera vier verschillende opnamestanden die makkelijk met een grote draaiknop te veranderen zijn.

Prijs en beschikbaarheid Olympus OM-D E-M10 Mark III

Deze nieuwe camera van Olympus moet halverwege september in de winkels liggen en krijgt een adviesprijs van € 649,99. De camera is ook beschikbaar in combinatie met een 14-42mm objectief voor een adviesprijs van € 799,99.

Kijk voor meer informatie op de website van Olympus.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie