Mis 'm niet

Nu verkrijgbaar: digifoto Starter 4.2018

Christel de Wolff 1013
De nieuwe digifoto Starter is uit. De laatste alweer van dit jaar! Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuwe én lezersfoto’s.

digifoto Starter 4.2018

Misschien viel hij bij jou als trouwe abonnee al op de mat, maar als dat niet het geval is ligt digifoto Starter 4.2018 vanaf nu ook in alle boekhandels in de gehele Benelux. Voor € 5,95 is hij van jou. Ontvang je het magazine voortaan liever ook thuis?  Neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt alle edities van digifoto Starter (en DIGIFOTO Pro) makkelijk nabestellen in onze webshop.

Winterspecial

digifoto Starter 4.2018 staat in het teken van de winter. Zo lees je alles over hoe je je gear (en jezelf) moet beschermen in de winter. Scott Kelby staat voor je klaar met een toepasselijke basiscursus en we intervieuwen NiSi-ambassadeur Michel Lucas wat een inspirerend verhaal én inspirerende winterbeelden opleverde. In de basiscursus 'De Donkere Dagen' leer je hoe om te gaan met weinig licht.

Awards en Bestsellers

Omdat digifoto Starter 4.2018 aan het einde van het jaar verschijnt, staat hij vol met eindejaarslijstjes. We vroegen retailers om hun top-5 best verkochte artikelen van 2018 en we maakten een overzicht waarin je gemakkelijk alle reviews van de door ons getestte gear kunt teruglezen. Wel zo makkelijk als je nog onderzoek doet naar wat jouw nieuwste aanwinst moet worden!

Interview met Marsel van Oosten

Het zal je niet zijn ontgaan dat Nikon-ambassadeur Marsel van Oosten de prestigieuze onderscheiding van Wildlife Photographer of the Year in ontvangst mocht nemen. We spreken hem uitgebreid over zijn winnende foto en zijn kritische blik op zijn eigen werk. 

Inspiratie, gear en basiscursussen

In deze editie testten wij de Canon Zoemini, de Fujifilm XF10, de Panasonic LX100 én bestelden we een foto op canvas bij Pixum. Sonja van Driel legt de relatie tussen de flitskracht en de flitsafstand uit in een basiscursus en Johan Elzenga doet een misverstand uit te doeken in zijn verhaal over brandpunt of standpunt. 

En nog veel meer in digifoto Starter 4.2018!

Zoals altijd bevat deze editie digifoto Starter het laatste nieuws op gebied van apparatuur, fotoboeken en evenementen. 

digifoto Starter 4.2018 ligt hij voor € 5,95 in alle boekhandels in de gehele Benelux. Ontvang je het magazine liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt alle edities van digifoto Starter (en DIGIFOTO Pro) makkelijk nabestellen in onze webshop.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel