Mis 'm niet

Nu in de winkel: digifoto Starter 1.2019

Christel de Wolff 1123
De nieuwe digifoto Starter ligt in de winkel! Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuwe én lezersfoto’s.

Misschien heb jij hem als trouwe abonnee al op de mat ontvangen, maar als dat niet het geval is ligt digifoto Starter 1.2019 vanaf nu in alle boekhandels in de gehele Benelux. Voor  €5,95 is hij van jou. Ontvang je het magazine voortaan liever thuis?  Neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt een editie van digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

Eropuit! 

Vorig jaar sloten we af met een heuse winterspecial. Dat is ons zo goed bevallen dat we de eerste digifoto Starter van het jaar tot de Eropuit!-special hebben gedoopt. De lente staat immers voor de deur en we staan te trappelen om eropuit te mogen. We hopen jou mee te nemen in ons enthousiasme. We voelen Fujifilm-ambassadeur Bob Luijks aan de tand over natuurfotografie, duiken in de wereld van macrofotografie met Judith Borremans en natuurlijk helpen we je om zelf aan de slag te gaan met deze bijzondere fotografiedisciplines. Eropuit gaan hoeft niet te betekenen dat je de natuur in trekt. We verkennen en fotograferen leegstaande gebouwen: urbex fotografie. Zou jij het durven?


© Bob Luijks, Mookerheide

Gear

In het teken van de eropuit-special gaan we naar Oostenrijk met maar liefst twee nieuwe Canon Powershots én beleven we een psychedelische trip met de Lensbaby Sol 45. Ook testen we verschillende NiSi filters in combinatie met de Tamron 17-35mm f/2.8-4 di OSD. Ook is er ruimschoots aandacht voor de Nikon Z6 en de Nikon D3500

© Christel de Wolff, Lensbaby Sol 45

En nog veel meer…

Zoals altijd hebben we in digifoto Starter magazine aandacht voor jullie, onze lezers, met twee lezersinterviews, Leren met Wilmar en een collage van de door jullie ingestuurde mooiste lentefoto's.

Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel