It´s hip to be square

Nieuwe Fujifilm Instax camera

Redactie 1653
Nu de instant-camera´s definitief terug zijn in het vizier van de enthousiaste fotograaf, is Fujifilm hard bezig om hun arsenaal van deze direct-klaar camera´s uit te breiden. Komend voorjaar komen ze daarom met de Fujifilm Instax Square.

Fujifilm is op photokina niet alleen druk in de weer met het promoten van de nieuwe mirrorless middenformaatcamera die het bedrijf gisteren heeft aangekondigd, maar staat ook te pronken met de Instaxserie. Zo staat er onder andere een limited edition Instax Mini 70 die is ontworpen in samenwerking met de Franse modeboutique Colette en laat het bedrijf voorzichting wat informatie los over het nieuwe model in de Instaxserie, de Instax Square.Instax

Instax Square

Fujifilm heeft nog niet heel veel bekendgemaakt over de nieuwe Instax square. De enige informatie die ze willen prijsgeven is dat de instantcamera vierkante foto´s levert met een formaat van 62x62mm. De camera zelf wordt ongeveer 85mmx72mm. Naar verwachting ligt de camera dit voorjaar in de winkels. Fujifilm heeft ook nog geen indicatie van de adviesprijs gegeven.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent de Instax square kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie