Licht kan je foto beinvloeden

Neem de controle over het licht in je foto's

Zsarisse Knol 283
Licht is het allerbelangrijkste in fotografie. Natuurlijk licht kan onvoorspelbaar zijn, omdat het afhangt van het moment van de dag of de weersomstandigheden. De ProFoto C1 geeft je de controle over het licht.

Je kent hem misschien wel, Brandon Woelfel, een van de bekendste Instagram-fotografen. Het licht in zijn foto's is vrijwel altijd bijzonder. Van sterretjes, neonborden of een kamer vol bokeh. 

Het lijkt misschien niet zo, maar ook hij maakt zijn foto's in natuurlijk licht. Brandon heeft een video gemaakt waarin hij uitlegt hoe zijn geheime wapen, de ProFoto C1 flitser, eruit ziet en hoe het precies werkt. 

De ProFoto C1

De ProFoto C1 is een compacte flitser die gemakkelijk vanuit een app op je mobiel te bedienen is. Het verandert je smartphonefoto in een professionele foto. Ook is de flitser te gebruiken op je fotocamera. Brandon legt in de video uit hoe het precies werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Hij heeft een model en maakt foto’s van haar met behulp van de flitser. Dit doet hij met zijn smartphone en zijn DSLR zodat je het verschil kan zien.

Hij legt uit dat je kan kiezen tussen natuurlijk of dramatisch licht. Verder kun je binnen de app van ProFoto C1 nog allerlei andere dingen bedienen zoals de sterkte van het licht en nog veel meer.  

Brandon Woelfel test de ProFoto C1 uit en laat je de resultaten zien in zijn video. Bekijk het hieronder.