Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag, vurige activiteiten in de nacht

febeclipboard_106726 173
De Museumnacht van Den Haag combineert culturele interesses met een feestje voor jong en oud. Haagse culturele instellingen openen op zaterdagavond 6 oktober tussen 20:00 en 01:00 de deuren voor de kunstliefhebbers. Het belooft een spectaculaire avond te worden met als thema: vuur en vlam.

Van een rollerskatedisco tot het laten lezen van je hand. Verrijk tijdens de Museumnacht Den Haag je kijk op kunst en laat je betoveren door verschillende creatieve ingevingen. En om je nog enhousiaster te maken verschijnt hieronder, een nog maar klein, voorproefje van wat komen gaat.

Programma Museumnacht Den Haag

Om te beginnen een exlusieve tour door de Koninklijke Schouwburg met daar een concert en theatrale electropopformatie van REINDIER. Ook kun je je eigen grafische prent of metamorfose maken bij Escher in het Paleis. Het Gemeente Museum neemt je mee naar de sprookjes van duizend en één nacht: een wereld vol glans en geluk.   Is het jouw droom om ooit op het podium te staan van een enorm theater? Maak dan kennis met het werk van Hotel Modern. Je bent welkom om je zangtalent in te zetten, maar ook voor de rechten van politieke gevangenen met Amnesty Internation zit je hier goed. Liever toeschouwer? Bekijk dan eens het uitgebreide programma aan lezingen en films die worden vertoond. 

Er is in ieder geval een enorm aanbod aan gave activiteiten. En voor wie dacht dat de avond echt om 01:00 in vlammen opging, heeft het mis. We feesten nog even door tot de vroege uurtjes in Het Magazijn van Bleyenberg. Een onvergetelijke avond is het gegarandeerd, maar wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing. Te meer redenen om het op zaterdag 6 oktober mee te komen maken dus! 

Meer informatie over het hele programma van de Museumnacht in Den Haag vind je op de website.