Koreaanse gespiegelde werelden

Mooie drone-video's - Koreaanse gespiegelde werelden

Nadja Geskus 492
Timelapse beelden zien we regelmatig voorbij komen. Maar wanneer iemand met een compleet nieuw concept op de proppen komt, dan wordt het interessant! Zo kwam Rufus Blackwell met spiegelwerelden. De beelden zijn werkelijk fascinerend!

Rufus Blackwell

Rufus Blackwell is een fotograaf en visual effects artiest. Op basis van beide vaardigheden heeft hij de afgelopen jaren een aantal nieuwe technieken ontwikkeld voor het maken van timelapses. Door zijn VFX vaardigheden te gebruiken, in combinatie met de Osmo en Inspire 2, wist Blackwell het concept tijd te veranderen. Hij creëerde op deze manier een prachtige nieuwe schoonheid die je grijpt.

Koreaanse gespiegelde werelden

Gespiegelde werelden

“Het is een experimenteel stuk dat een aantal ontzettend leuke drone-uitvaltechnieken combineert, met een eenvoudig spiegelingseffect, maar sommige shots bracht ik naar het volgende niveau door camerabewegingen te maken in het postproductieproces, waardoor de lijn tussen het geschotene en het definitieve vervaagde,” vertelt zei Rufus Blackwell. Het zijn in elk geval prachtige beelden waar je naar kunt blijven kijken!

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja