Winactie!

Maak kans op een boek van Scott Kelby

Christel de Wolff 383
Hoe kom jij de winter door? Je gaat naar buiten als het weer het toe laat om de mooiste foto's te maken en de druilerige dagen gebruik je om deze nóg mooier te maken door middel van Lightroom en Photoshop. Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen? Dat kan natuurlijk, met een boek van Scott Kelby!

In samenwerking met Van Duuren Media hebben wij een leuke winactie opgezet. Lukt het jou om de mooiste foto in te sturen, dan win jij één van de door Van Duuren beschikbaar gestelde boeken.
LET OP! Deze winactie vindt plaats op onze Facebookpagina. Je post je foto onder het bericht om mee te dingen naar de prijzen. 

Stuur jouw mooiste 'december' foto in

Het is december! Dat betekent dat de laatste blaadjes nu definitief van de bomen vallen en de shoppingcentra hoteldebotel gaan met hun kerstversiering. Niet alleen de winkeliers trouwens, de consument doet natuurlijk maar al te graag mee met de kerstverlichting en allerhande snoepgoed. Wij zijn benieuwd naar jouw visie op deze feestelijke maar toch soms ook best sombere maand. Maak jij een foto van je gezin in kersttrui op de bank, een mooie close-up van de kerstversiering of een stilleven van chocoladeletters? Of ga je juist naar buiten in het winterzonnetje om de veranderende natuur te fotograferen?

Dit is wat je kunt winnen 

1e prijs: 1x Het Adobe Photoshop Lightroom Classic CC-boek voor digitale fotografen

2e prijs: 1x Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic?

De spelregels

Deze winactie vindt plaats op onze Facebookpagina. Je post je foto onder het bericht daar om mee te dingen naar de prijzen. Maximaal 1 inzending per persoon. De winnaar van de eerste prijs wordt gekozen door de digifoto Starter redactie. De tweede prijs betreft een publieksprijs en gaat naar de maker van de foto met de meeste likes. De winnaars worden op 22 oktober om 12:00 bekend gemaakt via Facebook. Veel succes!

Klik hier om je foto in te sturen onder onze Facebookpost!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel