Kilian Schoenberger en zijn Game of Thrones-wereld

Kilian Schoenberger en zijn Game of Thrones-wereld

Redactie 946
Game of Thrones is alweer afgelopen en het duurt nog een hele lange tijd voordat het nieuwe seizoen komt. Om alle fans deze moeilijke tijd door te helpen maakt Kilian Schoenberger foto's van locaties die rechtstreeks de show in kunnen.

Game of Thrones is de favoriete tv-show van Kilian Schoenbacher. Hij vind het camerawerk erg inspirerend en vind het practig dat de show de mooiste locaties over de hele wereld gebruikt om te filmen. De show gaat over een aantal families die strijden om de macht, iets wat in de middeleeuwen veelvuldig gebeurde in centraal Europa. Daarom besloot Schoenberger Europa af te reizen en foto's te maken die rechtstreeks uit de show zouden kunnen komen.Kilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian SchoenbergerKilian Schoenberger

Lees ook: De sprookjeskastelen van Europa door WeWannaGo TV

Kilian Schoenberger

Kilian Schoenberger is een kleurenblinde landschaps- en architectuurfotograaf uit Duitsland. Hij zette deze hindernis om naar een voordeel door niet per se naar de kleurtonen te kijken, maar zich vooral bezig te houden met patronen die foto's een indrukwekkende structuur geven.

Voor meer informatie over Kilian Schoenberger kun je kijken op zijn website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie