Je eigen foto gebruiken om ergens op te laten drukken

Redactie 89
Je bent trots op je mooie foto’s en je wilt er graag meer mee doen. Waarom zou je ze niet gebruiken om een cadeautje extra persoonlijk te maken? Of om je eigen agenda of kalender van te laten drukken? Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden met materialen waar je foto’s op gedrukt kunnen worden.

Voor jezelf

Wil je iets met je foto’s laten doen, dan kan dat simpel bij een drukker online, zoals Reclameland. Een drukker is er allang niet meer alleen maar voor alleen drukwerk voor bedrijven. Ook voor leuke persoonlijke gadgets kan je hier terecht. Je kunt hier heel simpel per mok bestellen, om maar iets te noemen. Leuke ideetjes die je voor je zelf kan laten drukken zijn een mok, een kalender, kleding of voor een prachtig resultaat een canvas van jouw favoriete foto. Prachtig groot afgedrukt voor boven de bank, om maar een voorbeeld te geven. Heb je een kind die verzot is op zijn huisdier? Geef hem (of haar) een mooie trui voor zijn verjaardag met de foto van zijn grote vriend erop. Heel speciaal is behang gemaakt van jouw foto! Unieker behang kan je niet hebben én zeg nou zelf: voelt het ook niet heel bijzonder om je eigen werk zo groots vertegenwoordigd op je muur te hebben? Wat ook leuk is om zelf te hebben of om weg te geven zijn tegeltjes, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Of met een mooie foto van het bruidspaar. Als wandversiering is er ook van alles mogelijk. Naast canvas kan je denken aan een foto op glas of op karton of aluminium. Uiteraard is de keuze hierin afhankelijk van de sfeer in je huis en wat daar het mooiste bij staat.

Voor bedrijven

Natuurlijk kan je voor je bedrijf ook je eigen foto’s gebruiken. Een drukkerij kan voor jou ook je eigen foto’s prachtig afbeelden op al jouw promotiemateriaal. Maar uiteraard staan jouw foto’s ook heel mooi in je zakelijke flyers of op artikelen die je gebruikt als relatiegeschenk. Of wat dacht je van werkkleding voor je personeel met een mooie foto? Valt prachtig op! Muismatten (zo wordt je naam veel gezien door je klanten!) als relatiegeschenk is uiteraard heel slim én bruikbaar. Net als bij de consumentenmarkt kan er op zakelijk gebied echt heel veel. En ben je werkzaam in de horeca? Denk dan ook eens aan bierviltjes, placemats of glazen. Zoek of maak een prachtige foto van je zaak en gebruik het goed! Zo kan je je fotopassie inzetten als reclamemiddel!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie