Instagram take-over door vader gaat viraal

Zsarisse Knol 481
Het begon als een straf: deze vader uit Texas gaf zijn dochter huisarrest en nam haar telefoon in. Hij nam twee weken lang haar social media-accounts over. Dit was echter een veel groter succes dan gepland.

Madelynn Sumpter mocht zelf kiezen wat ze als straf wilde hebben. Ze kon kiezen uit een maand lang zonder telefoon of twee weken, maar dan zouden haar ouders haar social media-accounts overnemen. Madelynn koos voor de social media optie. Dan begint de pret.

Zo begon de Instagram take-over

Al snel begon haar 43-jarige vader selfies en andere foto’s op haar Instagram te posten. Dat viel in de smaak, want het aantal volgers van het account groeide van bijna niks naar ruim 10k volgers. Hij begon met een foto waarin hij uitlegt waarover het gaat met een foto van madelynn zelf. Daarna begon hij foto’s te plaatsen met populaire instagram-beschrijvingen zoals ‘Felt cute, might delete later’.

LEES OOK: Fotograaf Benson Chou maakt 52 filmposters met baby

Hij nam niet alleen haar Instagram over, maar ook haar Snapchat en TikTok account. De hippe pa, begreep al snel hoe deze nieuwe media in elkaar staken en wat er populair is op dit moment. Zo postte hij hilarische TikTok video’s waarbij hij een grote nepkont heeft. 

Inspiratie van Instagram 

Binnen no-time heeft de vader van Madelynn een grote groep aan fans gekregen op social media, met vooral andere ouders die geïnspireerd zijn door zijn creatieve manier van straf geven.