Je kunt nog meedoen!

Inspirerende SIGMA City Beats

Christel de Wolff 320
SIGMA nodigt jonge filmmakers uit om mee te doen aan SIGMA City Beats, een filmcompetitie. Bekijk hieronder de eerste inzendingen en doe mee!

Voldoe je aan de selectiecriteria en word je na kennismaking geselecteerd, mag je één weekend lang een Benelux stad naar keuze vastleggen op de meest originele manier. Uiteraard stelt SIGMA hiervoor hoogwaardig materiaal beschikbaar. Samen met partner Het Raam Digital Cinema B.V. stelt SIGMA een camerapakket met SIGMA High SPeed Zoom Line T2 kit beschikbaar. Bovendien worden je onkosten vergoed, dus meedoen is leuker dan ooit! 

SIGMA City Beats inspiratie opdoen

Wil jij meedoen aan SIGMA City Beats maar weet je nog niet precies hoe je moet beginnen? Kijk eerst de kat uit de boom met de video's van de teams die je al voorgingen. Zo werd Rotterdam vastgelegd door Manuel Leito, Albert Hidding, Iwan Isajas en Ronald Eekhoorn. Zij gingen een weekend lang op pad met de SIGMA 18-35mm T2 en SIGMA 50-100mm T2 uit de High Speed Cine Zoom Line. Hieronder zie je hoe ze de beat van de havenstad hebben weten te vangen. 

Fabian Stroobants en Rutger Claes namen de beschikbaar gestelde camera en objectieven mee naar Gent om daar de beat van de Belgische stad vast te leggen. Hieronder zie je het beeldmateriaal waar zij mee thuis kwamen. 

 

 

Sven Mooij en Dmitry Samoilovich spendeerden een weekend in Groningen met de SIGMA 18-35mm en 50-100mm om de stad in het Hoge Noorden vast te leggen. Bekijk hieronder wat zij ervan gemaakt hebben. 

 

 

De allereerste City Beat werd gemaakt door Victor Vandevenne, Thomas Vangrinsven en Louis Devogele. Zij bezochten  Amsterdam. Hun video zie je hieronder. 

 

Welke stad in de Benelux bezoek jij? 

Steden die al zijn toegewezen aan teams zijn Amsterdam, Utrecht, Groningen, Antwerpen, Gent, Leuven, Maastricht en Rotterdam. Dat betekent dat er nog genoeg steden zijn om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delft, Leiden, Haarlem, Luik, Brugge, Dinant, Luxemburg, of Vianden? 

Meedoen aan SIGMA City Beats? 

Meedoen kan nog tot en met 31 december 2018. Bekijk de voorwaarden van deelname op de speciale webpagina van SIGMA City Beats

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel