Klaproos in het zonnetje

In de spotlight ‘Summerday’ van Louise Schippers

Redactie 525
Mooi, rustig, licht en bijna schilderachtig. Met deze indrukwekkende foto van een klaproos heeft Louise Schippers alweer onze aandacht weten te trekken. Louise vertelt.

De uitdaging voor mij aan deze foto was van hoe breng ik nou de vroege morgen sfeer aan in een veld vol met klaprozen? Het is best wel een lastige opgave om in overvol veld net een paar objecten te isoleren zodat er een rustig beeld ontstaat en uit verschillende standpunten te fotograferen kwam ik tot dit beeld. Het licht van de opkomende zon maakte het rood van de klaprozen mooi zacht en maakte het ook makkelijker vast te leggen zonder hard over te komen of uitgebeten.

Louise SchippersLees ook: In de spotlight: ‘Broken Glass’ van Louise Schippers

Louise Schippers

‘Fotografie speelt een zeer belangrijke rol in mijn leven, zowel privé als werk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de natuur te struinen en de flora en fauna vast te leggen. Bij mindere weersomstandigheden kan je me vinden in mijn fotoatelier waar ik me bezig houd met highspeed druppelfotografie of het uitwerken van creatieve ideeën. Voor mijn werk ben ik fotograaf bij het Zeeuws Veilinghuis en fotografeer ik de kunst objecten die later geveild gaan worden. Een heerlijke baan. Ik heb dus van mijn hobby mijn beroep weten te maken.’  

Kijk voor meer foto’s op de Gallery-pagina van Louise.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie