Gratis webinar Bruidsfotografie en ondernemen door Bas Uijlings!

Christel de Wolff 125
Wil jij alles leren over bruidsfotografie en het bijbehorende ondernemersschap? Kijk op vrijdag 14 mei 20:00 uur live naar de webinar Bruidsfotografie met Bas Uijlings.

Bas Uijlings deelt tijdens deze lezing geheimen van de weg naar een succesvol fotografiebedrijf. Met het oog op ondernemen en kunstzinnige fotografie krijg je een exclusieve blik achter de schermen. De webinar is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door CameraNU.nl

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is voor zowel de startende professional en gevorderde fotograaf. Voor startende fotograaf omdat: je informatie krijgt over wat je moet kunnen, welke apparatuur je moet hebben en hoort wat verder handig is om te weten voordat je met bruidsfotografie gaat starten?

Voor de gevorderde fotograaf omdat: Bas je meeneemt in de zakelijke kant van een fotografiebedrijf. Hoe bepaal je bijvoorbeeld een goed tarief en waar kun je klanten vinden die passen bij jouw niveau en fotografiestijl? Ook zal Bas je met niet eerder vertoonde “behind the scenes” het verhaal van diverse beelden laten zien en zijn creatieve keuzes uitleggen. Hoe kies je bijvoorbeeld een fotografielocatie, waar moet je rekening mee houden en hoe bereik je de ultieme beeldkwaliteit.

Over Bas Uijlings

Bas Uijlings is vooral bekend om zijn kunstzinnige en emotionele bruidsfotografie. Beelden die zo in een “art gallery” kunnen hangen. Sinds 2002 is hij bezig met professionele fotografie en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met fotografie op evenementen, congressen in het theater en in de studio.

In 2009 fotografeerde hij zijn eerste bruiloft en nu, zo’n 12 jaar later, is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van 17 topfotografen en -cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen van de woestijn tot besneeuwde bergtoppen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerkt zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018, 2019 én in 2020 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming en in de afgelopen jaren heeft hij vrijwel iedere bruidsfotografie Award gewonnen. Naast zijn eigen “Bas Uijlings Academy” met volledige opleidingsprogramma’s, masterclasses en 1 op 1 mentoring heeft hij opleidingen verzorgd voor DuPho, CameraNu, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs en Zoom Academy Next. Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.

Lees ook: Interview met ondernemer en bruidsfotograaf Bas Uijlings

Gratis webinar van CameraNU.nl: mis 'm niet! 

De webinar is op 14 mei en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Volg de webinar op deze pagina óf via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Wil je vragen stellen of reageren tijdens de online lezing? Volg dan de livestream via CameraNU.nl op YouTube. Abonneer op het YouTube-kanaal en klik op het belletje om een push-melding te krijgen als de workshop begint.

Mis het niet!

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel