digifoto Starter magazine

Gemakkelijk digifoto Starter magazine nabestellen in de gloednieuwe webshop

Christel de Wolff 219
DIGIFOTO heeft een fonkelnieuwe webshop. In deze webshop kun je alle edities van digifoto Starter (én DIGIFOTO Pro) vinden en nabestellen. Afrekenen gaat nu sneller en veiliger dan ooit via iDEAL. Genoeg redenen om de edities aan je collectie toe te voegen.

digifoto Starter staat keer op keer vol met inspiratie. Denk aan boeiende interviews en interessante en leerzame artikelen over (nieuwe) gear en technieken. Ook vind je in het magazine elke keer weer boeiende basiscursussen over allerhande onderwerpen. Zo word je steeds een beetje beter in fotografie! Zoek je informatie over een specifiek onderwerp? Gebruik de zoekfunctie in de webshop om relevante edities te vinden en bekijk de preview!

Nabestellen

Via onze totaal vernieuwde webshop gaat het nabestellen nu makkelijker en sneller dan ooit. Met slechts een paar kliks heb jij een nieuwe oudere editie in huis. Betalen doe je snel en veilig via iDEAL. Let wel op! Van sommige edities hebben we nog maar enkele exemplaren op voorraad, dus wees er snel bij.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel