Claim jouw cashback!

Fujifilm X-series wintercashback

Christel de Wolff 195
Wil jij overstappen op een Fujifilm camera, of je assortiment aan objectieven uitbreiden? Tot en met 10 januari 2019, doe je dit voordeliger dan ooit. Je kunt namelijk tot wel € 300,- cashback claimen.

Hoe werkt de cashback actie? 

Je koopt een camera of objectief in de winkel of webshop. In verband met het wettelijk retourrecht en afkoelfase kun je pas na 30 dagen na aankoop je cashbackclaim indienen. Voor een geldige claim heb je een aankoopfactuur of -ontvangsbewijs nodig. een orderbevestiging is niet genoeg. Om twijfelt te voorkomen, de datum van aankoop telt als dag 1. Je kunt tot 10 maart 2019 je cashbackclaims indienen. Claims die buiten die periode worden ingediend, worden afgewezen, dus zorg dat je er op tijd bij bent om van het voordeel te profiteren! Om jouw cashback te claimen dien je een account aan te maken op FUJIFILM-Connect.com.

Kleine lettertjes onleesbaar? Klik hier om de foto uit te vergroten!

Verdere voorwaarden van de Fujifilm X-series cashback actie

Tweedehands en refurbished Fujifilm producten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. Om mee te mogen doen moet je ten minste 18 jaar oud zijn, woonachtig zijn in de EU en het product in Nederland hebben gekocht. Let op! De aankoop moet worden gedaan bij een gekwalificeerde winkelier. Bekijk hier een lijst van de in aanmerking komende winkels en webshops.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel