Fotowedstrijd: Kleur

Fotowedstrijd: Kleur

Redactie 4337
Bij DIGIFOTO Pro hebben we een mooie fotowedstrijd. Ditmaal met één van de belangrijkste aspecten van fotografie als onderwerp: kleur. Het gebruik van kleur kan bijvoorbeeld het verschil maken tussen een blije foto en een treurige, of tussen een futuristische plaat en een retro-foto. Met kleur kan je alle kanten op. Het kan niet anders of we gaan een heel groot aantal foto's ontvangen. Inzenden kan vanaf nu!

Kleur is één van de belangrijkste aspecten van een foto, het kan je foto karakter geven. Een foto met felle kleuren stemt al snel vrolijk, terwijl een foto met herfstkleuren er eerder somber uitziet en daarbij passende gedachten oproept. Met kleur kun je dus alle kanten op. Of je nu rood, groen, paars, okergeel of donkerblauw is, we zien je kleurrijke foto's met plezier en interesse tegemoet!

Alle inzendingen zijn te bekijken in de wedstrijdgallery. Inspiratie nodig? Zie hier het inspiratie-album op Facebook.Fotowedstrijd digifoto

Publicatie

Na de inzendtermijn gaan wij over tot het selecteren van de winnaars, die we zo snel mogelijk bekendmaken. Ben jij de winnaar? Dan krijg je, naast je prijs, een publicatie in ons magazine, waarin je het verhaal achter de winnende foto vertelt.

Inzenden kan tot en met 23 mei 2016 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon, max. 8mb per inzending

Prijs: Eizo CS2420 monitor t.w.v. €699,-

Eizo LogoWe geven een hele vette Eizo monitor weg... maar welke? Niets minder dan de Eizo CS2420! Zijn dynamisch bereik is erg goed, heeft een 24-inch scherm en is vooral geschikt voor beeldbewerking. Een monitor van Eizo is bij uitstek geschikt voor het weergeven van de mooiste kleuren. Die kleuren zijn dan niet alleen mooi, maar het zijn ook nog eens precies de kleuren die het moeten zijn. Een beter passende prijs is niet te bedenken! www.eizo.nl

Eizo Monitor Prijs

Met dank aan Eizo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Meedoen

Om mee te doen met de wedstrijd en kans te maken op deze mooie monitor, kan je kijken op DIGIFOTOPro.nl.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie