Fotoserie: honden op een glazen tafel

Fotoserie: honden op een glazen tafel

Fokelien Broekstra 2887
Zet een hond op een glazen tafel en fotograaf hem van onder. Het is waarschijnlijk een compositie die jij nog niet van een hond kent. Fotograaf Jason Kenzie en designer Tania Ryan gingen er mee aan de slag, ze noemden hun fotoproject ‘The Underdogs’.

Glazentafel

Katten liggen regelmatig op de tafel. Als je toevallig iets had laten vallen heb je vast de bijzondere aanblik van onderen weleens gezien. Fotograaf Jason Kenzie en designer Tania Ryan kende dit beeld ook en wilde er achter komen hoe dit er bij een hond uitziet. 

Op tafel

De fotograaf en designer plaatsten de honden op de glazen tafel. De fotograaf nam eronder plaats om een foto omhoog te maken. De beelden geven een bijzondere kijk op de hond. De honden lijken niet angstig, maar juist nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Het is niet te zien dat er glas tussen de hond en de fotograaf zat. Het goed schoonhouden van de tafel is daarom erg belangrijk.

Kalender

Fotoproject ‘The underdogs’ is te krijgen in een kalender voor 2017, iedere maand is er een andere hond te zien vanuit een kikkerperspectief.

Foto's zijn gemaakt door Jason Kenzie, meer informatie over 'The Underdogs project' is te vinden op de website.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

FokelienBroekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFokelien