Fotograaf Prins Harry en Meghan Markle bekend

Amy Schutte 169
Je zou het maar aan je CV kunnen toevoegen! Het prinselijk paar zorgde echter niet voor een verrassing, want de fotograaf van het aanstaande huwelijk is Alexi Lubomirski. Hij maakte ook al de verlovingsfoto’s van het stel.

Toen zei hij: “Het was niet alleen een ongelooflijke eer, maar ook een voorrecht getuige te mogen zijn van de liefde van dit jonge paar. Ik kan niet anders dan glimlachen als ik naar de foto’s kijk die we hebben gemaakt.” De verlovingsfoto’s gingen met een razend tempo de wereld over, net zoals de huwelijksfoto’s dat ongetwijfeld ook zullen doen.

Lubomirski is een modefotograaf, die veel beroemdheden voor zijn lens heeft gehad. Hij is vier jaar lang assistent geweest van Mario Testino, die de huwelijksfoto’s voor Harry’s broer - troonopvolger Prins WIlliam en Kate - maakte. Lubomirski’s stiefvader gaf hem zijn eerste camera op elfjarige leeftijd. Toen hij een tussenjaar in Peru doorbracht, tijdens zijn studietijd, werd de liefde voor fotografie pas echt aangewakkerd. Inmiddels is hij een gevestigde naam, die werkt voor Vogue, Harpers Bazaar en beroemdheden als Beyoncé, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston en Julia Roberts voor zijn camera had staan.

Zie wat Lubomirski zei over de verlovingsshoot met de royals:

 

Prins Harry en Meghan Markle trouwen op 19 mei, in Windsor Castle.

afbeelding van Amy Schutte
Door: Amy Schutte

Amy Schutte | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Amy