Enorme transformaties

Fotograaf maakt voor en na foto's van bruiden op hun grote dag

Siem van Woerkom 455
De serie is ontstaan om aan te tonen hoeveel er wel niet verandert, en hoe anders make-up is op een bruiloft ten opzichte van een avondje uit.

Transformatie

Het werk van Kosovaarse make-up artiest en fotograaf Arber Bytygi is bijzonder, maar niet precies subtiel te noemen. De artiest die zulke ongelooflijke transformaties maakt voor toekomstige bruiden zou er bijna voor kunnen zorgen dat de bruidegom zou kunnen denken dat hij op de verkeerde bruiloft is verschenen!

Waar sommige mensen de voorkeur geven aan een subtiele, natuurlijke uitstraling op hun grote dag, zien we in deze before-after fotoserie enkel glamoureuze makeovers waardoor vrouwen de Kardashian-versie van schoonheid worden - inclusief smoky eyes, enorme wenkbrauwen en volle lippen.

Dat de look niet voor iedereen weggelegd is mag duidelijk zijn, maar aparte beelden levert het wel op. Op de instagram van de artiest en fotograaf zien we alleen de 'after' beelden, maar waar het echt interessant wordt is natuurlijk het beeld dat we zien voordat alle make-up toegepast is. 

Voor meer voor en na beelden kan je hier terecht; Facebook

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Content Editor

Bekijk alle artikelen van Siem